Edelsteen hanger Rozenkwarts (ruw)

 9,00

Rozenkwarts is bij uitstek een steen van liefde. Liefde voor jezelf, je partner, kinderen, familie, vrienden, de gemeenschap, de aarde, de kosmos en het Goddelijke. Wanneer je met deze steen mediteert, word je omgeven door een bel van liefdesenergie en activeer je het hart chakra, waardoor je de liefde die je is aangeboren kunt verspreiden. Als je waarachtig liefde ervaart, denk je niet aan geven en ontvangen, want de gever en ontvanger de liefde zijn een geworden.

4 op voorraad

Categorie: Tags: , ,

Beschrijving

Edelsteen hanger rozenkwarts.

Een van de gaven van Rozenkwarts is het helen van het hart na verwonding en het herstel van het hartenvertrouwen. De kalmerende vibraties van de steen vormen een balsem voor de emoties en kalmeren en zuiveren het volledige auraveld. Rozenkwarts lost spanningen en stress op, gaat woede en wrok tegen, verdrijft angst en wantrouwen, en laat hoop en vertrouwen in de goedheid van de kosmos herboren worden.

Rozenkwarts is duidelijk vrouwelijk van toon: het is een van de stenen van de grote moeder. Het activeert niet alleen het menselijke hartchakra, maar verbindt ook je persoonlijke hart met het hart van de aarde en het hart van de kosmos.

Extra informatie

Afmetingen 2 × 2 × 4 cm
Eigenschappen

, ,

Kleur

,

Steen

0