Amethist waxinelicht houder ruw

 24,95

Prachtige ruwe Waxine lichthouder van Amethist. Geeft een fijn sfeerlicht af en is een must have in je woonkamer!.

1 op voorraad

Categorieën: , Tags: , ,

Beschrijving

De naam Amethist is afgeleid van het Oudgriekse woord Amethystos, wat “niet dronken” betekent. Oude Grieken geloofden dat het dragen van Amethist hen zou beschermen tegen dronkenschap en dat de steen een nuchtere geest bevorderde.

Amethist is een van de eerste stenen waartoe mensen zich aangetrokken voelen als ze gaan werken met het minerale rijk. Het prachtige purperen licht van deze steen en zijn hoge, zachte energie maken dat amethist thuis hoort in de gereedschapskist van elke lichtwerker. Amethist is een belangrijke steen van het windelement. Dit element stimuleert het denken, de heldere vermogens en de intuïtie, evenals verbondenheid met de spirituele domeinen. Amethist belichaamt al deze eigenschappen en is dus een krachtig hulpmiddel voor meer spiritualiteit en cognitief inzicht.

Amethist is een klassiek hulpmiddel bij meditatie. Met zijn energie bereik je gemakkelijker een meditatieve staat en blijf je bewust in verbinding met het goddelijke. De vibratie van deze steen stimuleert het hogere denken en de hersenfuncties. Het is een voor de hand liggende keuze voor de ontwikkeling van helderziendheid en maakt je open voor heldere en intuïtieve vermogens, omdat de steen het derde oog, het kruinchakra en de etherische chakra’ s stimuleert. Zijn inherent hoge frequentie is een barrière tegen lagere energieën, en zo biedt de steen waardevolle bescherming als je je wilt openen voor helder en intuïtieve vermogens.

De energie van de Amethist creëert een cocon van licht rond je aura en een krachtig resonerend veld dat je helpt helder en gecenterd te blijven terwijl je je openstelt voor spirituele leiding en intuïtieve informatie.

Eigenschappen Amethist

  • Werkt beschermend
  • Bevordert het zelfvertrouwen
  • Geeft rust en kalmte
  • Spirituele groei
  • Inzicht
  • Intuïtie

 

 

Vindplaats:  Wereldwijd maar vooral in Brazilië, India, Madagaskar, Zuid Afrika, Peru en Uruguay.

Sterrenbeeld: Maagd, Steenbok, Waterman, vissen.

Chakra: Kruin.

Affirmatie: Ik stem mijn gedachten en mijn wil af op het goddelijke patroon van mijn spirituele doel.

 

 

Edelstenen kunnen een goede toevoeging zijn zowel lichamelijk als geestelijk maar let op! ze mogen nooit een vervanging zijn voor de medische wetenschap. Raadpleeg bij klachten altijd eerst een arts.

Extra informatie

Gewicht 1,335 g
Afmetingen 10 × 10 × 5 cm
Eigenschappen

,

Kleur

, ,

Steen

0