Zwarte maansteen sculptuur

 29,95

Zwarte maansteen wordt geassocieerd met de energie van de nieuwe maan. Het symboliseert een nieuw begin, groei en ontwikkeling. Het kan je ondersteunen bij het manifesteren van je intenties en van nieuwe mogelijkheden in je leven. Het is een steen van vernieuwing en transformatie.

Artikelnummer: KG0096 (2) Categorie: Tags: ,

Beschrijving

Zoals de naam al aangeeft, heeft zwarte maansteen een diepzwarte of donkergrijze basiskleur. Het kan variëren in tinten, variërend van een diepzwarte kleur tot een donkerdere grijstint. Zwarte maansteen behoudt de kenmerkende parelmoerachtige glans van maansteen. Het kan een zachte en subtiele glans hebben, die afhankelijk van de lichtinval kan veranderen en lichteffecten kan vertonen.

Eigenschappen zwarte maansteen

  • Kalmeert emoties
  • Rustgevende steen
  • Helpt bij stress
  • Zelfinzicht
  • Empathisch vermogen
  • Werkt tegen straling

Verzorging van de zwarte maansteen

Rook – Voor de reiniging steek je voorzichtig een bosje gedroogde kruiden of een stukje hout aan. Blaas het vlammetje uit om een sliert rook te krijgen en haal je kristal door de rook heen totdat het aan alle kanten bedekt is.

Water – Doe je kristal in een fijnmazig zakje en hou het een aantal minuten onder de stromende kraan, daarna droogdeppen.

Maanlicht – Om je kristallen een maan bad te geven laat je ze bij zonsondergang buiten of op een tafel of vensterbank liggen waar ze “s nachts het maanlicht vangen.

Vindplaats: Brazilië, Madagaskar, India, Zwitserland, Duitsland, Tanzania, VS

Sterrenbeeld: Kreeft en Vissen

Chakra: Kruin

 

Edelstenen kunnen een goede toevoeging zijn zowel geestelijk als lichamelijk maar let op! ze mogen nooit een vervanging zijn voor de medische wetenschap. Raadpleeg bij klachten altijd eerst een arts.

Extra informatie

Gewicht 442 g
Afmetingen 4 × 5 × 10 cm
Kleur

, ,

Eigenschappen

, , , , , , ,

Steen

0