Aanbieding!

Edelstenen geurkaars met Fluoriet, Bergkristal en decoratie

Oorspronkelijke prijs was: € 24,95.Huidige prijs is: € 19,95.

Edelstenen geurkaars met Fluoriet en Bergkristal. Bergkristal staat bekend om zijn vermogen om energieën te reinigen en te versterken. Het kan negatieve energieën en blokkades in de aura en de omgeving zuiveren, waardoor een heldere en harmonieuze energiestroom mogelijk is. Bergkristal kan andere stenen en kristallen ook versterken en hun energetische eigenschappen versterken. Fluoriet brengt het chakra van het derde oog in evenwicht, en mentale energieën in het algemeen. Het kan je helpen om helder te denken en om op grond van subtiele, maar belangrijke onderscheiden te bepalen welke energieën en mensen je in je wereld toelaat.

Uitverkocht

Beschrijving

In deze edelstenen geurkaars zitten de edelstenen Fluoriet en Bergkristal, de kaars heeft een groene kleur en er is decoratie toegevoegd. Onze kaarsen worden gegoten met koolzaad was. Koolzaad was is biologisch afbreekbaar en is niet giftig.

Fluoriet kan dienen als een soort “paranormale stofzuiger” en de omgeving vrijmaken van verwarring, een overvloed aan gedachten, negativiteit en astrale vervulling. De steen brengt je derde oog en je mentale energie in balans. De steen stelt je in staat helder na te denken en een subtiel, maar belangrijk onderscheid te maken als het gaat om de energie en de mensen die je in jouw wereld wilt toelaten – het wordt gemakkelijker om daarin grenzen te stellen.

Bergkristal staat bekend om zijn vermogen om energieën te reinigen en te versterken. Het kan negatieve energieën en blokkades in de aura en de omgeving zuiveren, waardoor een heldere en harmonieuze energiestroom mogelijk is. Bergkristal kan andere stenen en kristallen ook versterken en hun energetische eigenschappen versterken.

 

Gebruiksaanwijzing

  • Plaats de kaars op een stabiele en hittebestendige ondergrond
  • Uit de buurt houden van kinderen
  • Gebruik in een goed geventileerde ruimte
  • De steentjes blijven over als de kaars opgebrand is
  • De houder is herbruikbaar

 

 

Je ontvangt een kaars die vergelijkbaar is met die van de foto, met de steensoorten zoals in de beschrijving. Edelstenen zijn een natuurproduct en daardoor zijn de stenen nooit exact hetzelfde. Er kan dus een variatie zitten in de grootte en in de vorm.

 

Koolzaad was is GMO vrij en volledig vegan.

Aan deze kaars is etherische olie toegevoegd, let op als u allergisch bent of een aandoening aan de luchtwegen of longen hebt.

Extra informatie

Gewicht 500-600 g
Afmetingen 7 × 7 × 4 cm
0