Aanbieding!

Edelstenen geurkaars met Amethist steentjes en decoratie

Oorspronkelijke prijs was: € 16,95.Huidige prijs is: € 13,95.

In deze Edelstenen geurkaars zijn Amethist steentjes toegevoegd en ook is de heerlijke geur van Bergamot en Apple & Rasp Berry toegevoegd. Paars is de kleur van geestelijke verdieping en spiritualiteit en bevordert een constante spirituele helderheid.

1 op voorraad

Beschrijving

In deze Edelstenen geurkaars zitten de edelsteentjes Amethist. De kleur van de kaars is paars en er zit bloemen decoratie op. Wij gebruiken voor onze kaarsen koolzaad was en wij gieten onze kaarsen zelf met de hand.

 

Amethist versterkt de energie van andere kristallen. Hij beidt algehele bescherming en balans. Bevordert zedigheid en verlicht heimwee. Amethist vergroot je onderhandelingsvermogen, besluitvaardigheid, rijkdom en vooruitgang in het leven. Hij helpt je om te gaan met verantwoordelijkheid en verandering en helpt wanneer je moet spreken voor een publiek. Hij is ook geschikt om tijdens ceremonies te gebruiken als zuiverend kristal.

 

 

 

 

 

Gebruiksaanwijzing

  • Plaats de kaars op een stabiele en hittebestendige ondergrond
  • Uit de buurt houden van kinderen
  • Gebruik in een goed geventileerde ruimte
  • De steentjes blijven over als de kaars opgebrand is

 

Je ontvangt een kaars die vergelijkbaar is met die van de foto, met de steensoorten zoals in de beschrijving. Edelstenen zijn een natuurproduct en daardoor zijn de stenen nooit exact hetzelfde. Er kan dus een variatie zitten in de grootte en in de vorm.

 

Koolzaad was is GMO vrij en volledig vegan.

 

Let op: Dit product kan allergische reacties veroorzaken!.

Extra informatie

Gewicht 100-200 g
Afmetingen 7 × 7 × 4 cm
Kleur

Steen

0