Feng shui regenboog hanger kristal maan

 9,95

Feng Shui regenboog hanger kristal maan goudkleurig

Uitverkocht

Artikelnummer: KG0214 Categorie: Tag:

Beschrijving

Dit Regenboogkristal is heel bijzonder. Het schittert en straalt, en wanneer het zonlicht er doorheen valt, zie je ineens een prachtige regenboog.

De maan wordt vaak geassocieerd met verandering, groei, transformatie en wedergeboorte.

 

Wat is Feng Shui

Feng Shui is een oude, meer dan 3000 jaar, filosofie over hoe je leefomgeving je gevoel en je geluk kan beïnvloeden. Het heeft dus allemaal te maken met de relatie tussen de werk- of leefomgeving en de mens zelf. Hoewel Feng Shui gericht is op een harmonisch geheel met natuurlijke, organische vormen, is dit een beetje tegenstrijdig met de hedendaagse leefomgeving. Alles om ons heen is in basis helemaal niet natuurlijk. Het zijn allemaal vormen die door ons zelf gemaakt zijn. Maar dit kan natuurlijk wel allemaal in harmonie gebracht worden om zo dicht mogelijk bij de filosofie te blijven.

Deze kennis is gebaseerd op een evenwicht van energie. Als we de woorden even los vertalen, betekend ‘Feng’ wind, en ‘Shui’ betekend water. In de Chinese cultuur worden deze twee elementen altijd verbonden met gezondheid, zowel lichamelijk als geestelijk. Het staat voor gezondheid, harmonie en geluk. Als we dit dan even doortrekken, dan betekent een slechte Feng Shui (de donkere, muffe kamer) dat er sprake is van problemen in het liefdesleven, een slechte gezondheid en veel pech. Maar als er sprake is van een goede Feng Shui, dan staat dit voor gezondheid, harmonie en geluk.

 

Helaas is het verkleuren van metaal niet te voorkomen. Dit heeft te maken met verschillende factoren, zoals het zonlicht, hoeveelheid van dragen en de zuurgraad van de huid.

De hanger is bestendig tegen vochtige omstandigheden. Het roest niet en is makkelijk te onderhouden.

 

Extra informatie

Afmetingen 37 cm
Kleur

, ,

Steen

Eigenschappen

0