Fluoriet punt geel

 18,95

Gele Fluoriet vergroot de mentale vermogens en ondersteunt de intellectuele vaardigheid. De energie van Fluoriet kan helpen om de etherische blauwdruk die het energetische model is dat aan alle fysieke materie ten grondslag ligt te doorgronden en te veranderen.

Uitverkocht

Artikelnummer: KG0248 (1) Categorie: Tags: , ,

Beschrijving

Fluoriet kan dienen als een soort “paranormale stofzuiger” en de omgeving vrijmaken van verwarring, een overvloed aan gedachten, negativiteit en astrale vervulling. De steen brengt je derde oog en je mentale energie in balans. De steen stelt je in staat helder na te denken en een subtiel, maar belangrijk onderscheid te maken als het gaat om de energie en de mensen die je in jouw wereld wilt toelaten – het wordt gemakkelijker om daarin grenzen te stellen. Gele fluoriet versterkt je mentale krachten en je intellect.

Eigenschappen Fluoriet

  • Ondersteunt de hersenfunctie
  • Ondersteunt botten en het gebit
  • Helpt bij duizeligheid
  • Helpt tegen verwarring
  • Oneerlijkheid
  • Angst
  • Helpt het astrale lichaam te zuiveren
  • Verbetert mentale vermogens

Verzorging van Fluoriet

Rook – Voor de reiniging steek je voorzichtig een bosje gedroogde kruiden of een stukje hout aan. Blaas het vlammetje uit om een sliert rook te krijgen en haal je kristal door de rook heen totdat het aan alle kanten bedekt is.

Water – Doe je kristal in een fijnmazig zakje en hou het een aantal minuten onder de stromende kraan, daarna droogdeppen

Maanlicht – Om je kristallen een maan bad te geven laat je ze bij zonsondergang buiten of op een tafel of vensterbank liggen waar ze “s nachts het maanlicht vangen.

Seleniet – Hematiet Seleniet en Hematiet hebben zelfreinigende eigenschappen, ook zijn ze geschikt om andere kristallen mee op te laden.

Vindplaats:  Argentinië, Brazilië, Duitsland, China, GB, India

Sterrenbeeld: Waterman, Vissen

Chakra: Zonnevlecht

Extra informatie

Gewicht 100 g
Afmetingen 2 × 2,5 × 9,5 cm
Eigenschappen

, ,

Kleur

, ,

Steen

0