Angel aura geslepen en gepolijste ruwe punt

 31,95

Angel aura geslepen punt. Angel aura is een steen die geopaliseerd is met een laagje zilver en platina. De steen is niet geverfd. De steen heeft een connectie met engelen en helpt jou de boodschappen uit het engelenrijk te begrijpen.

2 op voorraad

Beschrijving

Angel aura is een bergkristal punt wat geopaliseerd is met een dun laagje platina en zilver. De steen geeft een zachte en lichte energie af wat een gevoel geeft van rust en vrede.

 

Eigenschappen Angel aura

  • Bevordert spirituele inzichten
  • Hoger bewustzijn
  • Boodschappen van de engelen
  • Vermindert stress
  • geeft rust
  • Werkt beschermend voor de aura

Verzorging van angel aura

Rook – voor de reiniging steek je voorzichtig een bosje gedroogde kruiden of een stukje hout aan (palo santo). Blaas het vlammetje uit om een sliertje rook te krijgen en haal je kristal door de rook heen totdat het aan alle kanten bedekt is.

Seleniet – hematiet Seleniet en hematiet hebben zelfreinigende eigenschappen en kunnen ook prima worden gebruikt om andere stenen mee op te laden.

Maanlicht – Om je kristallen een maan bad te geven laat je ze bij zonsondergang buiten of op een tafel of vensterbank liggen waar ze “s nachts het maanlicht vangen. Deze methode werkt vooral goed bij volle maan en bij de nieuwe maan. Volg de maankalender bij de reiniging van je kristallen, dan heb je een simpele en betrouwbare manier om dit ritueel uit te voeren.

Visualisatie – hou je kristal in beide handen en focus op de steen terwijl je een helderwit, helend licht visualiseert dat begint in het midden en naar buiten toe straalt totdat het hele kristal erdoor wordt opgenomen. Ga door totdat je hebt gevisualiseerd dat alle opgeslagen energie oplost in het licht.

Vindplaats:  Alpen, Brazilië, Rusland, Mexico en India

Sterrenbeeld:  Steenbok, Leeuw, Tweelingen.

Chakra: Zonnevlecht

Edelstenen kunnen een goede toevoeging zijn zowel mentaal als fysiek maar let op! ze mogen nooit een vervanging zijn van de medische wetenschap. Raadpleeg bij klachten altijd eerst een arts.

Extra informatie

Gewicht 400-600 g
Afmetingen 5 × 6 × 9 cm
Eigenschappen

, , ,

Kleur

Steen

,

0