Over

Wie ben ik?

Ik ben Kim – 46 jaar en woonachtig in het mooie Enschede. Ik ben getrouwd met Robin (inmiddels al 25 jaar). Wij hebben samen 2 kinderen en 2 kleinkinderen.

Ik ben altijd al hoog gevoelig geweest en ik heb hier altijd veel hinder van ondervonden. Ook heb ik veel trauma’s met mij meegedragen de afgelopen jaren.

Achtergrond

Toen ik in de zorg werkte heb ik in 2012 een burn-out gekregen en hiervoor ben ik in therapie gegaan. Het heeft een ontzettend lange tijd geduurd voordat ik mij weer een beetje goed voelde, inderdaad een beetje!.

In 2015 kreeg ik een dubbele longembolie en gaf mijn lichaam aan dat het genoeg was, ik moest met mijzelf aan de slag.

Ik ben uiteindelijk gaan zoeken in de alternatieve geneeskunde en dit heeft mij tot nu toe zoveel gebracht!.

Missie

Ik ben altijd al gefascineerd geweest door edelstenen, ze geven mij rust en vertrouwen. Ik heb nu van mijn hobby en passie mijn werk gemaakt en ik mag nu dagelijks werken in een omgeving waar ik mij zo goed bij voel. Ik weet dat veel mensen zich aangetrokken voelen tot edelstenen en hun werking, niet iedereen durft hiervoor uit te komen omdat er altijd best een taboe op lag en nog ligt. Ik hoop dat dit taboe doorbroken zal worden in de toekomst want edelstenen kunnen heel veel voor jou betekenen!.

Naast de webshop en mijn passie voor stenen heb ik nog een passie en dat is het mediumschap!. Ik werk ook als Medium en ik geef healings (ook op afstand). I.v.m. de verbouwing van mijn praktijk is het op dit moment niet mogelijk om een reading of consult te boeken. De verwachting is dat de consulten weer na de zomervakantie geboekt kunnen worden. Ik zal jullie via de website op de hoogte houden.

Opleiding

Ik heb voor de alternatieve genezingswijze de volgende opleidingen en cursussen gedaan:

  • cursus mediumschap (touch of the soul) Annemieke kobus
  • cursus reiki 1 en 2 (ik ben het waard online) perihan yoldas
  • cursus tarot (tarotjo.nl)
  • opleiding Aura en chakra healing
  • opleiding Aromatherapie

6