Disclaimer

Het is belangrijk op te merken dat de helende eigenschappen van edelstenen niet wetenschappelijk zijn bewezen en dat ze geen vervanging zijn voor professionele medische zorg. Het moet altijd met gezond verstand en persoonlijke discretie worden benaderd. Raadpleeg altijd een gekwalificeerde professional voor medisch advies en behandeling.

Klachten 

 
Ik vind het leuk dat je bij mij komt winkelen en dat jij tevreden bent is het allerbelangrijkste voor mij.  
 
Toch kan het voorkomen dat er iets niet helemaal gaat zoals gepland. Ik raad je aan om klachten eerst bij mij kenbaar te maken door te mailen naar  info@kimsgems.nl. Ik zal mijn uiterste best doen om zo snel mogelijk met een oplossing te komen.  

Alle foto’s op de website zijn door Kimsgems zelfgemaakt. Het is niet toegestaan om tekst of beeldmateriaal te kopiëren, op te slaan, te publiceren of anderzijds te gebruiken.
  

 
Geven jullie garantie op de stenen? 
 
Wij besteden veel zorg aan het inpakken en verzenden van jouw bestelling, en doen er alles aan dat jij de stenen in perfecte staat mag ontvangen. Mocht er bijvoorbeeld tijdens de transport toch iets mis zijn gegaan, neem dan zo spoedig mogelijk contact met ons op (uiterlijk binnen 48 uur na ontvangst.) en stuur een mail naar info@kimsgems.nl, zodat we er snel mee aan de slag kunnen gaan. Maak foto’s van de verzendverpakking als deze beschadigd is bezorgd en stuur deze mee. Mocht je om een andere reden niet tevreden zijn met je bestelling, dan heb je natuurlijk de mogelijkheid om binnen 14 dagen je bestelling te retourneren.   

 
Stenen zijn natuurproducten en kunnen door invloeden van de omgeving verkleuren en soms scheuren. Dit is overmacht en wanneer en of dit zal gebeuren valt niet te voorspellen. Kimsgems kan niet aansprakelijk worden gesteld voor deze natuurlijke reacties van de stenen. 
Wanneer een steen veel gebruikt wordt kun je aan het verkleuren of scheuren zien dat de steen zijn werk gedaan heeft. Dit wordt in de edelstenentherapie gezien als een teken dat de steen zijn taak volbracht heeft en dat je deze steen niet meer nodig hebt. 
Het verkleuren kan ook komen door (fel) zonlicht. Veel stenen kunnen hier niet zo goed tegen. 

Kaarsen

Onze kaarsen worden met de hand gegoten en hiervoor gebruiken wij koolzaad was en soja was. Koolzaad was is het Europese, milieuvriendelijke alternatief voor de Amerikaanse soja was en heeft dezelfde goede eigenschappen, maar is echter een stuk milieuvriendelijker omdat de koolzaad was een minder lange weg moet afleggen om van producent tot afnemer te komen. Hierdoor vallen de transportkosten en weerslag op het milieu lager uit. Daarnaast is Koolzaad was GMO vrij en volledig vegan.

Onze Soja was is gemaakt van 100% pure sojabonen en zorgvuldig geselecteerde plantaardige oliën.

Onze kaarsen worden met de hand gegoten en hierdoor is elke kaars uniek, kleuren kunnen soms verschillen dan die van de foto.

Aan alle geurkaarsen is etherische olie toegevoegd, dit betreft 100% natuurlijke geurolie. Op de website staat beschreven welke olie wij gebruikt hebben voor onze kaarsen en wax melts. Bent u allergisch of heeft u last van de luchtwegen of longen dan raden wij af om onze geurkaarsen te gebruiken. Etherische olie kan allergische reacties veroorzaken en irritaties. Kimsgems kan niet verantwoordelijk worden gesteld indien een van deze reacties optreed.

Laat uw kaarsen nooit onbeheerd achter en laat ze niet langer dan 2 uur achter elkaar branden. Kimsgems is niet verantwoordelijk voor kaarsen die breken na ontvangst of gebruik van de kaars. Mocht er brand ontstaan door een van onze kaarsen kan Kimsgems hier niet aansprakelijk voor worden gesteld.

6